• OM OSS

Bedrifter, gartnerier eller andre bedrifter med spesielle/store ordre bes ta kontakt på mail eller telefon for gode avtaler og annet utstyr som ikke er på nettsiden.

Grønn Fremtid er en nettbutikk som fokuserer på salg av produkter innen dyrking. Butikken ble grunnlagt på bakgrunn av det faktum at disse produktene ble for dyre, og ikke minst vanskelige å få tak i for oss. Siden det er vår lidenskap å dyrke, så bestemte vi oss for å åpne nettbutikken i 2018.

Da hadde vi allerede kjøpt inn en hel del utstyr for dyrking til vår egen hage, og vi tenkte at nok er nok. Etter kort tid i bransjen ser vi at interessen øker betydelig, og dyrking er en lidenskap mange flere deler med oss. Ved hjelp av våre produkter gjør vi det enklere og billigere for folk å leve ut denne lidenskapen.

Produkter

Vi tilbyr blant annet høykvalitets dyrketelt, HID vekstlys, og LED vekstlys. Da vi selv er lidenskapelig interessert i dyrking, så kjemper vi også for å ta inn de nyeste produktene i markedet til vår nettbutikk. Slik er du sikret det nyeste og beste til din dyrking også – men fortsatt til fornuftige og lave priser.

Dette understrekes av det faktum at du kan forespørre nye produkter over mail. Om du er på utkikk etter utstyr innen dyrking, men ikke finner det riktige utstyret på vår side, så kan du nemlig legge inn en forespørsel. Da vil vi gjøre alt vi kan for å få varen på lager umiddelbart, slik at vi kan sende varen rett til ditt hjem!

Betingelser

Vi benytter oss av Bring slik at du får dine produkter hurtig og rett hjem. Du kan også velge å hente varen på vårt lager, da naturligvis helt uten fraktkostnader. Vi aksepterer videre diverse metoder for betaling direkte på siden, og du kan også få tilsendt faktura direkte på mail hvis du ønsker det. 

Kan dyrking bli din lidenskap?

Vi håper at flere vil dele dyrking som lidenskap med oss. Våre produkter posisjonerer deg for dette, og her finner du alt det nyeste innen dyrking. Enten du allerede er hekta, eller har vurdert dette feltet, så håper vi du får en god opplevelse i vår nettbutikk!